mořské plody

Degustační menu

Svíčková U.S.Prime
pálená, ponzu, houbové pyré, shimaji, třešeň
0,1 l Frankovka, Arte Vini
Consommé
pečená slepice, cappeletti s medvědím česnekem, jarní zelenina
0,1 l Grüner Veltliner, Ziesel, Petra Unger
Brzlík
květák, hrášek, lanýž, bezinka
0,1 l Riesling, Prinz von Hessen
Pre-dezert
Sorbet
Kachna
miso, lanýž, chřest, shiitake, ostružina, kroketa
0,1 l Qiunta dos Aciprestes, DOP, Reserva
Variace francouzských sýrů,
chutney, pane carasau
0,1 l Barbera ď Asti, La Trava
Lava cake
hořká čokoláda, malinový sorbet s rozmarýnem, prosecco, čokoládová hlína
0,05 l Porto 10 y, Grahams

1690 Kč degustační menu
950 Kč vinné párování

Grilovaný jelení hřbet a konfitované líčko z divokého prasete, černý kořen, pečená červená řepa, ostružiny
Tuňákový tartar, kimchi dresing, zázvor, sezam, touille
Divoký mořský vlk: Grilovaný filet, fazole Cannellini, slávky, bagna càuda, kadeřávek

Středomořské degustační menu

Carpaccio
chobotnice, rajčata, salsa verde, nakládaný citrón, uzené aioli, aroma bread
0,1 l Grüner Veltliner,federspiel, Frischengruber
Krém
rajčata, fenykl, krevety, šafrán, citrónová tráva
0,1 l Miraval rosé, Provance
Ravioli
buratta, seafood, pálená paprika, jamon serrano, sušený žloutek
0,1 l Greco di Tufo, Feudi di San Gregorio
Pre-dezert
Sorbet
Tuňák
goma dare, arancina, salát, grapefruit, yuzu kosho
0,1 l Rully rouge "Chaponnieres", Paul etMarie Jacqueson
Variace francouzských sýrů,
chutney, pane carasau
0,1 l Barbera ď Asti, La Trava
Bílá čokoláda
blondies, mascarpone, yuzu, bezinka, mléčná zmrzlina s olivovým olejem, vločková sůl
0,05 l Riesling kabinet, Dr. Pauly, Bergweiler

1690 Kč degustační menu
950 Kč vinné párování

Vittorio Restaurant

Address

Pekařská 4
602 00 Brno
Czech Republic

Contact

info@vittorio.cz
www.vittoriorestaurant.cz
+420 606 13 44 99

Opening hours

Monday – Friday
11:00 a.m. – 11:00 p.m.
Saturday
12:00 a.m. – 11:00 p.m.
Sunday
closed

Restaurant is run by Winning Gastro s.r.o.
CRN (IČO): 08005427
Person in charge: Jerzy Packowski