
Studené předkrmy
Carpaccio
380 Kč
z hovězí svíčkové, lišky na kyselo, borůvky, Pecorino Sardo,
rukolová emulze
Ústřice Bloody Mary,
390 Kč
rajčatová salsa, řapíkatý celer, jalapeño, mezcal
Ceviche
370 Kč
z červených krevet, marinovaná rajčata, rajčatová voda s heřmánkem, gazpacho sorbet
Burrata,
290 Kč
krém z dýně hokaido, zázvor, sladkokyselá dýně, granola se šalvějí
Polévky
Consommé
160 Kč
zvěřinové s houbami, palačinka s trhaným divočákem, enoki
Bisque
210 Kč
kukuřičný, krevety gambero rosso, křupavá kukuřice, koriandr


Teplé předkrmy
Foie gras,
410 Kč
kořeněné broskve, hnědý rum, růžový pepř, brioche
Pstruh lososovitý,
390 Kč
miso, Caesar dresing, pálený little gem, křupavá kůže, kaviár
Gratinovaní šneci,
290/390 Kč
petrželové máslo s česnekem, crostini
Těstoviny
Tagliatelle Pescatore
490/650 Kč
s humrem, krevetami, slávkami a kalamáry, pangritata
Gnocchetti sardi,
390/510 Kč
salsiccia ragú s fenyklem, divoká brokolice, pecorino sardo
Tortellini
350/470 Kč
plněné citrónovou ricottou, omáčka s kefírem, 40 měsíců stařené Parmigiano Reggiano, kaviár z mořských řas, hrášek
Hlavní chody
Steak
810 Kč
z vyzrálé hovězí svíčkové, lišky se špekem, houbová arancina,
crème fraîche
Telecí
640 Kč
kotleta a brzlík, pyré z pečené mrkve, olivy Kalamata, marinovaná šalotka a hořčice
Divočák:
670 Kč
grilovaný hřbet a konfitované líčko, černý kořen, pečená červená
řepa, ostružiny
Treska,
740 Kč
omáčka romesco, divoká brokolice, pálená rajčata, papričky padrón, lískový oříšek
Mořský ďas,
690 Kč
omáčka Bouillabaisse se žlutým kari, šafránové brambory, hlíva
královská, smažená cibule, fenykl



Čerstvé ryby a seafood
Kaviár N25 Hybrid
2 800 Kč/30 g
4 400 Kč/50 g
z jesetera
Ústřice
140 Kč/ks
(šalotka, vinaigrette, citron)
Tygří kreveta Gambas 2-4/kg
490 Kč/100g
Tuňák (sashimi kvalita)
380 Kč/100g
Chobotnice
470 Kč/100g
Halibut filet
180 Kč/100g
Kambala v celku
240 Kč/100g
Mořský jazyk v celku
410 Kč/100g
Mořský vlk v celku
210 Kč/100g
Mořský ďas
240 Kč/100g
Ropušnice
250 Kč/100g
Svatý Petr
280 Kč/100g
Seafood pasta
750 Kč/100g
(tygří krevety, chobotnice, tuňák)
Steaky
Tenderloin U.S.Prime
650 Kč/100g
Rib Eye U.S.Prime
620 Kč/100g
New York strip
320 Kč/100g
Vyzrálá hovězí svíčková
390 Kč/100g
Přílohy
Citronové risotto
140 Kč
Šafránové risotto
150 Kč
Bramborová kaše s přepuštěným máslem
95 Kč
Pečené brambory s konfitovaným česnekem
95 Kč
Loupané grenaille
95 Kč
Grilovaná zelenina
130 Kč
Rukolový salát s rajčaty
140 Kč
Caponata s piniovými ořechy
140 Kč
Sezónní zelenina dušená na másle
130 Kč


Dezerty
Meruňkové crémeux,
240 Kč
mandlový koláč s Amarettem, meruňky, křupavé mandle, ayran
Grepová panna cotta,
240 Kč
passion fruit šerbet, grapefruit, kokosová pěna, matcha
Mousse
230 Kč
z bílé čokolády, rebarbora, jahody a černý bez, jahodový sorbet
Delikatesy k vínu
295 Kč/100 g
zrající sýry, prosciutto crudo, pane carasau
Dětská jídla
Naše těstoviny
195 Kč
s boloňskou omáčkou
nebo se sýrovou omáčkou
nebo s rajčatovou omáčkou
Kuřecí řízek
195 Kč
smažený s bramborovou kaší
Ryba
280 Kč
dle denní nabídky, dušená zelenina
Bramborová kaše
80 Kč
šlehaná
Naše hranolky
80 Kč

Vittorio Restaurant
Adresa
Pekařská 398/4
602 00 Brno
Česká republika
Kontakt
info@vittorio.cz
www.vittoriorestaurant.cz
+420 606 13 44 99
Otevírací doba
Pondělí – Pátek
11:00 – 23:00
Sobota
12:00 – 23:00
Neděle
zavřeno

Provozovatel restaurace: Winning Gastro s.r.o., IČ: 08005427
Zodpovědná osoba: Jerzy Packowski