mořské plody

À LA CARTE

Studené předkrmy

Hovězí tartar,
440 Kč
z vystařené hovězí svíčkové, černý lanýž, krémový sýr, žloutkový krém, křupavá brioche
Ústřice,
390 Kč
bloody mary, jalapeňo, mezcal, chipotle
Tuňákové Tataki,
430 Kč
malinové ponzu, ředkev, sezam, křupavá rýže
Mousse,
340 Kč
ze sýru gorgonzola dolce, červená řepa, ostružiny, tamari

Polévky

Consommé z hovězího žebra,
190 Kč
agnolotti s houbami a lanýžem, kapusta
Krém ze sušených hříbků,
230 Kč
vejce 63°C, lišky, kopr
Lososové pastrami,<br />
zázvorové velouté, hruška, šafrán

Teplé předkrmy

Grilovaná foie gras,
470 Kč
kdoule, rakytník, vanilková brioche
Krevety Pizzaiola,
410 Kč
barevná rajčata, kapary, olivy, kataifi, bazalka
Gratinovaní šneci,
320/430 Kč
petrželové máslo s česnekem, crostini

Těstoviny

Mezzemaniche,
490/630 Kč
grilovaná chobotnice, nduja, omáčka Arrabiata, olivy taggiasca
Papardelle,
410/560 Kč
ragů z hovězího masa, aronie, Brunello di Montalcino, sardské pecorino
Caramelle,
410/540 Kč
plněné pečenou dýní, omáčka z kozího sýru a javorového sirupu, kyselá dýně, artyčok

Hlavní chody

Steak,
890 Kč
z vyzrálé hovězí svíčkové, bramborové pyré se sýrem Gruyere, kaštany, lardo di colonata, cipollini
Jelen,
870 Kč
pečený hřbet, pyré z karamelizované petržele, brusinky, kapusta, omáčka Albufera s foie gras
Supreme z perličky,
730 Kč
kroketa z foie gras, červená řepa, ostružiny, pinie
Candát,
790 Kč
grilovaný filet, květákové pyré, verjus, fregola sarda, lískový oříšek
Mořský ďas,
860 Kč
grilovaný, omáčka se sušenými hříbky, lišky, špičaté zelí, pangritata
Jehněčí kotletky, datle, rozinky, skořice, pastinákové pyré a černá kapusta

Čerstvé ryby a seafood

Kaviár N25 Oscietra
2 900 Kč/30 g
4 800 Kč/50 g
z jesetera
Ústřice
140 Kč/ks
(šalotka, vinaigrette, citron)
Tygří kreveta Gambas 2-4/kg
490 Kč/100g
Tuňák (sashimi kvalita)
430 Kč/100g
Chobotnice
470 Kč/100g
Kambala v celku
280 Kč/100g
Mořský jazyk v celku
430 Kč/100g
Mořský vlk v celku
260 Kč/100g
Ropušnice
260 Kč/100g
Svatý Petr
280 Kč/100g
Seafood pasta
750 Kč/100g
(tygří krevety, chobotnice, tuňák)

Steaky

U.S.Prime Rib-Eye
650 Kč/100g
U.S.Prime Tenderloin
650 Kč/100g
New York Strip
350 Kč/100g
Vyzrálá hovězí svíčková
390 Kč/100g
T-Bone Sashi Diamond
470 Kč/100g

Přílohy

Šafránové risotto
190 Kč
Bramborová kaše s přepuštěným máslem
105 Kč
Pečené brambory s konfitovaným česnekem
105 Kč
Loupané grenaille
105 Kč
Grilovaná zelenina
145 Kč
Rukolový salát s rajčaty
140 Kč
Caponata s piniovými ořechy
140 Kč
Sezónní zelenina dušená na másle
160 Kč
Šafránové risotto, Pečené grenaille s konfitovaným česnekem
Malinové crémeux, bílá čokoláda, honeycomb, maliny, zmrzlina z karamelizované bílé čokolády

Dezerty

Medovník,
260 Kč
creméux z bílé čokolády, lesní ovoce, créme fraîche zmrzlina
Crème brûlée,
260 Kč
pistácie, maliny, passion fruit
Ganache,
260 Kč
hořká a bílá čokoláda, červený rybíz, sušenka a tymiánová zmrzlina
Delikatesy k vínu
295 Kč/100 g
zrající sýry, prosciutto crudo, pane carasau

Dětská jídla

Naše těstoviny
195 Kč
s boloňskou omáčkou
nebo se sýrovou omáčkou
nebo s rajčatovou omáčkou
Kuřecí řízek
195 Kč
smažený s bramborovou kaší
Ryba
280 Kč
dle denní nabídky, dušená zelenina
Bramborová kaše
80 Kč
šlehaná
Naše hranolky
80 Kč
z brambor

Vittorio Restaurant

Address

Pekařská 4
602 00 Brno
Czech Republic

Contact

info@vittorio.cz
www.vittoriorestaurant.cz
+420 606 13 44 99

Opening hours

Monday – Friday
11:00 a.m. – 11:00 p.m.
Saturday
12:00 a.m. – 11:00 p.m.
Sunday
closed

Restaurant is run by Winning Gastro s.r.o.
CRN (IČO): 08005427
Person in charge: Jerzy Packowski