mořské plody

À LA CARTE

Studené předkrmy

Hovězí carpaccio,
420 Kč
salsa ze sušených rajčat, kapary, olivy Taggiasca, pinie, sýr Asiago
Ústřice,
390 Kč
bloody mary, jalapeňo, mezcal, chipotle
Mořský vlk
410 Kč
ceviche, růžový grep, wasabi, jalovec, quinoa, fenykl
Burrata
310 Kč
melounové gazpacho, kompresovaný meloun, ostružiny, koriandr

Polévky

Drůbeží consommé,
170 Kč
kuřecí knedlíček s medvědím česnekem, jarní zelenina
Vichyssoise
210 Kč
špenátové, šnek, crème fraîche, křepelčí vajíčko
Lososové pastrami,<br />
zázvorové velouté, hruška, šafrán

Teplé předkrmy

Grilovaná foie gras,
440 Kč
rebarbora, perník, tonka
Mušle Sv. Jakuba,
430 Kč
tandori, curry bisque, mrkev, jogurt
Gratinovaní šneci,
320/420 Kč
petrželové máslo s česnekem, crostini

Těstoviny

Linguine
510/670 Kč
se šafránovou omáčkou cacciucco, mořskými plody a langustýnkami
Cappelletti
390/510 Kč
s konfitovanou kachnou, granátové jablko, Amaretto, kapusta
Ravioli
390/510 Kč
gorgonzola, hruška, brokolice, lískové ořechy, radicchio

Hlavní chody

Steak
870 Kč
z vyzrálé hovězí svíčkové, černý kořen, jarní zelenina, chips
Daňek
860 Kč
hřbet, rybíz, foie gras, bramborový fondant, lišky
Perlička,
660 Kč
medvědí česnek, hrášek, fava fazole, guanciale, Pommes Anna
Treska Loin,
780 Kč
risotto Pescatore, artyčok, divoká brokolice, krvavý pomeranč
Chobotnice,
790 Kč
omáčka ze zauzených paprik, avokádo, panzanella, furikake
Jehněčí kotletky, datle, rozinky, skořice, pastinákové pyré a černá kapusta

Čerstvé ryby a seafood

Kaviár N25 Oscietra
2 900 Kč/30 g
4 600 Kč/50 g
z jesetera
Ústřice
140 Kč/ks
(šalotka, vinaigrette, citron)
Tygří kreveta Gambas 2-4/kg
490 Kč/100g
Tuňák (sashimi kvalita)
430 Kč/100g
Chobotnice
470 Kč/100g
Kambala v celku
250 Kč/100g
Mořský jazyk v celku
410 Kč/100g
Mořský vlk v celku
240 Kč/100g
Ropušnice
260 Kč/100g
Svatý Petr
280 Kč/100g
Seafood pasta
750 Kč/100g
(tygří krevety, chobotnice, tuňák)

Steaky

U.S.Prime Tenderloin
670 Kč/100g
U.S.Prime Rib-Eye
620 Kč/100g
New York strip
330 Kč/100g
Vyzrálá hovězí svíčková
390 Kč/100g

Přílohy

Citronové risotto
140 Kč
Šafránové risotto
150 Kč
Bramborová kaše s přepuštěným máslem
95 Kč
Pečené brambory s konfitovaným česnekem
95 Kč
Loupané grenaille
95 Kč
Grilovaná zelenina
130 Kč
Rukolový salát s rajčaty
140 Kč
Caponata s piniovými ořechy
140 Kč
Sezónní zelenina dušená na másle
130 Kč
Šafránové risotto, Pečené grenaille s konfitovaným česnekem
Malinové crémeux, bílá čokoláda, honeycomb, maliny, zmrzlina z karamelizované bílé čokolády

Dezerty

Bavarois,
240 Kč
černý sezam, marinovaný kumquat, mango, liči
Malinové crémeux,
240 Kč
bílá čokoláda, honeycomb, maliny, zmrzlina z karamelizované bílé čokolády
Mousse
240 Kč
a brownie z hořké čokolády, višně Amarena, zakysaná smetana
Delikatesy k vínu
295 Kč/100 g
zrající sýry, prosciutto crudo, pane carasau

Dětská jídla

Naše těstoviny
195 Kč
s boloňskou omáčkou
nebo se sýrovou omáčkou
nebo s rajčatovou omáčkou
Kuřecí řízek
195 Kč
smažený s bramborovou kaší
Ryba
280 Kč
dle denní nabídky, dušená zelenina
Bramborová kaše
80 Kč
šlehaná
Naše hranolky
80 Kč
z brambor

Vittorio Restaurant

Address

Pekařská 4
602 00 Brno
Czech Republic

Contact

info@vittorio.cz
www.vittoriorestaurant.cz
+420 606 13 44 99

Opening hours

Monday – Friday
11:00 a.m. – 11:00 p.m.
Saturday
12:00 a.m. – 11:00 p.m.
Sunday
closed

Restaurant is run by Winning Gastro s.r.o.
CRN (IČO): 08005427
Person in charge: Jerzy Packowski