mořské plody

Degustační menu

Hovězí carpaccio,
salsa ze sušených rajčat, kapary, olivy Taggiasca, pinie, sýr Asiago
0,1 l Achelo Cortona, Marchesi Antinori
Drůbeží consommé,
kuřecí knedlíček s medvědím česnekem, jarní zelenina
0,1 l Grüner Veltliner, Ziesel, Petra Unger
Grilovaná foie gras,
rebarbora, perník, tonka
0,05 l Sauternes, Les Lions
Pre-dezert
Sorbet
Perlička,
medvědí česnek, hrášek, fava fazole, guanciale, Pommes Anna
0,1 l Pinot Blanc, Clos de Rochers
Variace francouzských sýrů,
chutney, pane carasau
0,1 l Pinot Noir, Domaine Vincent Prunier
Tiramisu mille feuille,
čokoláda, kávový meringue, Amaretto
0,05 l Porto Grahams 10y

1690 Kč degustační menu
950 Kč vinné párování

Grilovaný jelení hřbet a konfitované líčko z divokého prasete, černý kořen, pečená červená řepa, ostružiny
Tuňákový tartar, kimchi dresing, zázvor, sezam, touille
Divoký mořský vlk: Grilovaný filet, fazole Cannellini, slávky, bagna càuda, kadeřávek

Středomořské degustační menu

Marinovaná makrela,
gazpacho z jablek Granny Smith, okurek, chips, kaviár
0,1 l Riesling „Feinherb“, trocken, Georg Mosbacher
Vichyssoise
špenátové, šnek, crème fraîche, křepelčí vajíčko
0,1 l Sauvignon Blanc, suché, VILAVIN
Mušle Sv. Jakuba,
tandori, curry bisque, mrkev, jogurt
0,1 l Chablis „Vielles Vignes“, Alain Geoffroy
Pre-dezert
Sorbet
Treska loin,
risotto s bílým chřestem, artyčok, humří bisque, krvavý pomeranč
0,1 l Vermentino di Sardegna, Argiolas
Variace francouzských sýrů,
chutney, pane carasau
0,1 l Pinot Noir, Domaine Vincent Prunier
Malinové crémeux,
bílá čokoláda, honeycomb, maliny, zmrzlina z karamelizované bílé čokolády
0,05 l Riesling, cibéby, Gurdau

1690 Kč degustační menu
950 Kč vinné párování

Vittorio Restaurant

Address

Pekařská 4
602 00 Brno
Czech Republic

Contact

info@vittorio.cz
www.vittoriorestaurant.cz
+420 606 13 44 99

Opening hours

Monday – Friday
11:00 a.m. – 11:00 p.m.
Saturday
12:00 a.m. – 11:00 p.m.
Sunday
closed

Restaurant is run by Winning Gastro s.r.o.
CRN (IČO): 08005427
Person in charge: Jerzy Packowski