![img-morske-plody-1366x450px-@2x@2x (1) mořské plody](https://vittoriorestaurant.cz/wp-content/uploads/2024/02/img-morske-plody-1366x450px-@2x@2x-1.png)
Degustační menu
Hovězí carpaccio,
salsa ze sušených rajčat, kapary, olivy Taggiasca, pinie, sýr Asiago
0,1 l Achelo Cortona, Marchesi Antinori
Drůbeží consommé,
kuřecí knedlíček s medvědím česnekem, jarní zelenina
0,1 l Grüner Veltliner, Ziesel, Petra Unger
Grilovaná foie gras,
rebarbora, perník, tonka
0,05 l Sauternes, Les Lions
Pre-dezert
Sorbet
Daňek
hřbet, rybíz, foie gras, bramborový fondant, lišky
0,1 l Merlot, Jakončič, Slovinsko
Variace francouzských sýrů,
chutney, pane carasau
0,1 l Pinot Noir, Domaine Vincent Prunier
Bavarois,
černý sezam, marinovaný kumquat, mango, liči
0,05 l Riesling Cibéby, Gurdau
1690 Kč degustační menu
950 Kč vinné párování
![20240217_115617](https://vittoriorestaurant.cz/wp-content/uploads/2024/02/20240217_115617.jpg)
![20231025_161651 (1) (1) Grilovaný jelení hřbet a konfitované líčko z divokého prasete, černý kořen, pečená červená řepa, ostružiny](https://vittoriorestaurant.cz/wp-content/uploads/2024/02/20231025_161651-1-1.jpg)
![20231027_091509 (1) Tuňákový tartar, kimchi dresing, zázvor, sezam, touille](https://vittoriorestaurant.cz/wp-content/uploads/2024/02/20231027_091509-1.jpg)
![20240214_152649 Divoký mořský vlk: Grilovaný filet, fazole Cannellini, slávky, bagna càuda, kadeřávek](https://vittoriorestaurant.cz/wp-content/uploads/2024/02/20240214_152649.jpg)
Středomořské degustační menu
Mořský vlk
ceviche, růžový grep, wasabi, jalovec, quinoa, fenykl
0,1 l Riesling „Blauschiefer“, trocken, Kerpen
Vichyssoise
špenátové, šnek, crème fraîche, křepelčí vajíčko
0,1 l Sauvignon Blanc, suché, VILAVIN
Mušle Sv. Jakuba,
tandori, curry bisque, mrkev, jogurt
0,1 l Chablis „Vielles Vignes“, Alain Geoffroy
Pre-dezert
Sorbet
Treska loin,
risotto Pescatore, artyčok, divoká brokolice, krvavý pomeranč
0,1 l Vermentino di Sardegna, Argiolas
Variace francouzských sýrů,
chutney, pane carasau
0,1 l Pinot Noir, Domaine Vincent Prunier
Malinové crémeux,
bílá čokoláda, honeycomb, maliny, zmrzlina z karamelizované bílé čokolády
0,05 l Riesling, cibéby, Gurdau
1690 Kč degustační menu
950 Kč vinné párování
Vittorio Restaurant
Address
Pekařská 4
602 00 Brno
Czech Republic
Contact
info@vittorio.cz
www.vittoriorestaurant.cz
+420 606 13 44 99
Opening hours
Monday – Friday
11:00 a.m. – 11:00 p.m.
Saturday
12:00 a.m. – 11:00 p.m.
Sunday
closed
![](https://vittoriorestaurant.cz/wp-content/uploads/2019/07/mapa.jpg)
Restaurant is run by Winning Gastro s.r.o.
CRN (IČO): 08005427
Person in charge: Jerzy Packowski