mořské plody

Degustační menu

Tartar
z vystařené hovězí svíčkové, černý lanýž, žloutek, hořčice, piemontský oříšek
0,1 l Barbera d'Alba, Michele Reverdito
Drůbeží consommé
kuřecí knedlíček s medvědím česnekem, jarní zelenina
0,1 l Grüner Veltliner, Ziesel, Petra Unger
Grilovaná foie gras,
bramborové risotto se sýrem Taleggio, Lardo di Colonnata, kroupy
0,1 l Chardonnay „Hermes“, Gala
Pre-dezert
Sorbet
Perlička,
medvědí česnek, hrášek, fava fazole, guanciale, Pommes Anna
0,1 l Pinot Blanc, Clos de Rochers
Variace francouzských sýrů,
chutney, pane carasau
0,1 l Pinot Noir, Domaine Vincent Prunier
Tiramisu mille feuille,
čokoláda, kávový meringue, Amaretto
0,05 l Porto Grahams 10y

1590 Kč degustační menu
950 Kč vinné párování

Grilovaný jelení hřbet a konfitované líčko z divokého prasete, černý kořen, pečená červená řepa, ostružiny
Tuňákový tartar, kimchi dresing, zázvor, sezam, touille
Divoký mořský vlk: Grilovaný filet, fazole Cannellini, slávky, bagna càuda, kadeřávek

Středomořské degustační menu

Marinovaná makrela,
gazpacho z jablek Granny Smith, okurek, chips, kaviár
0,1 l Riesling „Feinherb“, trocken, Georg Mosbacher
Vichyssoise
špenátové, šnek, crème fraîche, křepelčí vajíčko
0,1 l Sauvignon Blanc, suché, VILAVIN
Mušle Sv. Jakuba,
tandori, curry bisque, mrkev, jogurt
0,1 l Chablis „Vielles Vignes“, Alain Geoffroy
Pre-dezert
Sorbet
Divoký mořský vlk
Grilovaný filet, fazole Cannellini, slávky, bagna càuda, kadeřávek
0,1 l Ryzlink vlašský, „Kukvička“, ps, Sůkal
Variace francouzských sýrů,
chutney, pane carasau
0,1 l Pinot Noir, Domaine Vincent Prunier
Malinové crémeux,
bílá čokoláda, honeycomb, maliny, zmrzlina z karamelizované bílé čokolády
0,05 l Riesling, cibéby, Gurdau

1590 Kč degustační menu
950 Kč vinné párování

Vittorio Restaurant

Adresa

Pekařská 398/4
602 00 Brno
Česká republika

Kontakt

info@vittorio.cz
www.vittoriorestaurant.cz
+420 606 13 44 99

Otevírací doba

Pondělí – Pátek
11:00 – 23:00
Sobota
12:00 – 23:00
Neděle
zavřeno

Provozovatel restaurace: Winning Gastro s.r.o., IČ: 08005427
Zodpovědná osoba: Jerzy Packowski