mořské plody

À LA CARTE

Studené předkrmy

Hovězí tartar,
410 Kč
z vystařené hovězí svíčkové, černý lanýž, krémový sýr, žloutkový krém, křupavá brioche
Ústřice,
390 Kč
bloody mary, jalapeňo, mezcal, chipotle
Tuňákové Tataki,
430 Kč
malinové ponzu, ředkev, sezam, křupavá rýže
Mousse,
320 Kč
ze sýru gorgonzola dolce, červená řepa, ostružiny, tamari

Polévky

Consommé z hovězího žebra,
180 Kč
agnolotti s houbami a lanýžem, kapusta
Sea food bisque,
230 Kč
krevety, flageolet fazole, cuketa
Lososové pastrami,<br />
zázvorové velouté, hruška, šafrán

Teplé předkrmy

Grilovaná foie gras,
460 Kč
kdoule, rakytník, vanilková brioche
Krevety Pizzaiola,
390 Kč
barevná rajčata, kapary, olivy, kataifi, bazalka
Gratinovaní šneci,
320/420 Kč
petrželové máslo s česnekem, crostini

Těstoviny

Linguine
510/670 Kč
sépie, tartar z krevet Gambero Rosso, kalamáry, kaviár
Papardelle,
390/510 Kč
ragů z hovězího masa, aronie, Brunello di Montalcino, sardské pecorino
Caramelle,
410/530 Kč
plněné pečenou dýní, omáčka z kozího sýru a javorového sirupu, kyselá dýně, artyčok

Hlavní chody

Steak,
890 Kč
z vyzrálé hovězí svíčkové, bramborové pyré se sýrem Gruyere, kaštany, lardo di colonata, cipollini
Jelen,
860 Kč
pečený hřbet, pyré z karamelizované petržele, brusinky, kapusta, omáčka Albufera s foie gras
Kachna,
660 Kč
pečené prso, marinované višně, uzené mandle, celer
Candát,
780 Kč
grilovaný filet, květákové pyré, verjus, fregola sarda, lískový oříšek
Mořský ďas,
840 Kč
grilovaný, omáčka se sušenými hříbky, lišky, špičaté zelí, pangritata
Jehněčí kotletky, datle, rozinky, skořice, pastinákové pyré a černá kapusta

Čerstvé ryby a seafood

Kaviár N25 Oscietra
2 900 Kč/30 g
4 600 Kč/50 g
z jesetera
Ústřice
140 Kč/ks
(šalotka, vinaigrette, citron)
Tygří kreveta Gambas 2-4/kg
490 Kč/100g
Tuňák (sashimi kvalita)
430 Kč/100g
Chobotnice
470 Kč/100g
Kambala v celku
250 Kč/100g
Mořský jazyk v celku
410 Kč/100g
Mořský vlk v celku
240 Kč/100g
Ropušnice
260 Kč/100g
Svatý Petr
280 Kč/100g
Seafood pasta
750 Kč/100g
(tygří krevety, chobotnice, tuňák)

Steaky

U.S.Prime Tenderloin
670 Kč/100g
U.S.Prime Rib-Eye
620 Kč/100g
New York strip
330 Kč/100g
Vyzrálá hovězí svíčková
390 Kč/100g

Přílohy

Citronové risotto
140 Kč
Šafránové risotto
150 Kč
Bramborová kaše s přepuštěným máslem
95 Kč
Pečené brambory s konfitovaným česnekem
95 Kč
Loupané grenaille
95 Kč
Grilovaná zelenina
130 Kč
Rukolový salát s rajčaty
140 Kč
Caponata s piniovými ořechy
140 Kč
Sezónní zelenina dušená na másle
130 Kč
Šafránové risotto, Pečené grenaille s konfitovaným česnekem
Malinové crémeux, bílá čokoláda, honeycomb, maliny, zmrzlina z karamelizované bílé čokolády

Dezerty

Bavarois,
240 Kč
černý sezam, marinovaný kumquat, mango, liči
Crème brûlée,
240 Kč
pistácie, maliny, passion fruit
Ganache,
240 Kč
hořká a bílá čokoláda, červený rybíz, sušenka a tymiánová zmrzlina
Delikatesy k vínu
295 Kč/100 g
zrající sýry, prosciutto crudo, pane carasau

Dětská jídla

Naše těstoviny
195 Kč
s boloňskou omáčkou
nebo se sýrovou omáčkou
nebo s rajčatovou omáčkou
Kuřecí řízek
195 Kč
smažený s bramborovou kaší
Ryba
280 Kč
dle denní nabídky, dušená zelenina
Bramborová kaše
80 Kč
šlehaná
Naše hranolky
80 Kč
z brambor

Vittorio Restaurant

Address

Pekařská 4
602 00 Brno
Czech Republic

Contact

info@vittorio.cz
www.vittoriorestaurant.cz
+420 606 13 44 99

Opening hours

Monday – Friday
11:00 a.m. – 11:00 p.m.
Saturday
12:00 a.m. – 11:00 p.m.
Sunday
closed

Restaurant is run by Winning Gastro s.r.o.
CRN (IČO): 08005427
Person in charge: Jerzy Packowski