À LA CARTE
Studené předkrmy
Hovězí tartar,
410 Kč
z vystařené hovězí svíčkové, černý lanýž, krémový sýr, žloutkový krém, křupavá brioche
Ústřice,
390 Kč
bloody mary, jalapeňo, mezcal, chipotle
Tuňákové Tataki,
430 Kč
malinové ponzu, ředkev, sezam, křupavá rýže
Mousse,
320 Kč
ze sýru gorgonzola dolce, červená řepa, ostružiny, tamari
Polévky
Consommé z hovězího žebra,
180 Kč
agnolotti s houbami a lanýžem, kapusta
Sea food bisque,
230 Kč
krevety, flageolet fazole, cuketa
Teplé předkrmy
Grilovaná foie gras,
460 Kč
kdoule, rakytník, vanilková brioche
Krevety Pizzaiola,
390 Kč
barevná rajčata, kapary, olivy, kataifi, bazalka
Gratinovaní šneci,
320/420 Kč
petrželové máslo s česnekem, crostini
Těstoviny
Linguine
510/670 Kč
sépie, tartar z krevet Gambero Rosso, kalamáry, kaviár
Papardelle,
390/510 Kč
ragů z hovězího masa, aronie, Brunello di Montalcino,
sardské pecorino
Caramelle,
410/530 Kč
plněné pečenou dýní, omáčka z kozího sýru a javorového sirupu, kyselá dýně, artyčok
Hlavní chody
Steak,
890 Kč
z vyzrálé hovězí svíčkové, bramborové pyré se sýrem Gruyere, kaštany, lardo di colonata, cipollini
Jelen,
860 Kč
pečený hřbet, pyré z karamelizované petržele, brusinky, kapusta, omáčka Albufera s foie gras
Kachna,
660 Kč
pečené prso, marinované višně, uzené mandle, celer
Candát,
780 Kč
grilovaný filet, květákové pyré, verjus, fregola sarda, lískový oříšek
Mořský ďas,
840 Kč
grilovaný, omáčka se sušenými hříbky, lišky, špičaté zelí, pangritata
Čerstvé ryby a seafood
Kaviár N25 Oscietra
2 900 Kč/30 g
4 600 Kč/50 g
z jesetera
Ústřice
140 Kč/ks
(šalotka, vinaigrette, citron)
Tygří kreveta Gambas 2-4/kg
490 Kč/100g
Tuňák (sashimi kvalita)
430 Kč/100g
Chobotnice
470 Kč/100g
Kambala v celku
250 Kč/100g
Mořský jazyk v celku
410 Kč/100g
Mořský vlk v celku
240 Kč/100g
Ropušnice
260 Kč/100g
Svatý Petr
280 Kč/100g
Seafood pasta
750 Kč/100g
(tygří krevety, chobotnice, tuňák)
Steaky
U.S.Prime Tenderloin
670 Kč/100g
U.S.Prime Rib-Eye
620 Kč/100g
New York strip
330 Kč/100g
Vyzrálá hovězí svíčková
390 Kč/100g
Přílohy
Citronové risotto
140 Kč
Šafránové risotto
150 Kč
Bramborová kaše s přepuštěným máslem
95 Kč
Pečené brambory s konfitovaným česnekem
95 Kč
Loupané grenaille
95 Kč
Grilovaná zelenina
130 Kč
Rukolový salát s rajčaty
140 Kč
Caponata s piniovými ořechy
140 Kč
Sezónní zelenina dušená na másle
130 Kč
Dezerty
Bavarois,
240 Kč
černý sezam, marinovaný kumquat, mango, liči
Crème brûlée,
240 Kč
pistácie, maliny, passion fruit
Ganache,
240 Kč
hořká a bílá čokoláda, červený rybíz, sušenka a tymiánová zmrzlina
Delikatesy k vínu
295 Kč/100 g
zrající sýry, prosciutto crudo, pane carasau
Dětská jídla
Naše těstoviny
195 Kč
s boloňskou omáčkou
nebo se sýrovou omáčkou
nebo s rajčatovou omáčkou
Kuřecí řízek
195 Kč
smažený s bramborovou kaší
Ryba
280 Kč
dle denní nabídky, dušená zelenina
Bramborová kaše
80 Kč
šlehaná
Naše hranolky
80 Kč
Vittorio Restaurant
Address
Pekařská 4
602 00 Brno
Czech Republic
Contact
info@vittorio.cz
www.vittoriorestaurant.cz
+420 606 13 44 99
Opening hours
Monday – Friday
11:00 a.m. – 11:00 p.m.
Saturday
12:00 a.m. – 11:00 p.m.
Sunday
closed
Restaurant is run by Winning Gastro s.r.o.
CRN (IČO): 08005427
Person in charge: Jerzy Packowski