mořské plody

À LA CARTE

Studené předkrmy

Parfait - Foie gras,
420 Kč
višně Amarena, lískový oříšek, višňový gel, brioche
Ústřice,
390 Kč
Fine de Claire, gin and tonic granita, marinovaný okurek
Krevetový koktejl,
410 Kč
little gem, černý česnek, pohanka, sépiový chips
Panna cotta
340 Kč
ze sýru Pecorino D.O.P, krém z artyčoků, černý lanýž, estragon, kapary

Polévky

Consommé
190 Kč
z pečené slepice, kuřecí terinka, ricottové noky
Krém
230 Kč
ze sušených hříbků, vejce 63°C, lišky, kopr
Lososové pastrami,<br />
zázvorové velouté, hruška, šafrán

Teplé předkrmy

Foie gras,
470 Kč
jablko, kardamom, calvados, jablečný kompot se zázvorem
Mušle Sv. Jakuba,
430 Kč
pyré z karamelizovaného květáku, verjus, hruška, pěna z pálené cibule
Šnečí ragú,
410 Kč
velouté z potočnice a konfitovaného česneku, karotka a vodnice

Těstoviny

Mezzemaniche,
490/630 Kč
grilovaná chobotnice, nduja, omáčka Arrabiata, olivy taggiasca
Tortellini
410/560 Kč
plněné mortadelou, pěna ze sýru Taleggio, meruňky, pistácie
Ravioli
410/540 Kč
s kozí ricottou, hráškem a liškami, hráškové velouté, burrata

Hlavní chody

Steak
890 Kč
z vyzrálé hovězí svíčkové, celerové pyré s křenem, brzlík v tempuře, café de Paris
Dančí hřbet,
760 Kč
mrkvové pyré s badyánem, grapefruit, gojuchang, černá kapusta
Supreme z perličky,
730 Kč
kroketa z foie gras, červená řepa, ostružiny, pinie
Treska,
810 Kč
omáčka z paprik Piquillo, arancini, dýňe, divoká brokolice
Mořský vlk,
860 Kč
pošírovaný, řasa nori, listový špenát, dashi, lanýžové risotto, sušený tuňák
Jehněčí kotletky, datle, rozinky, skořice, pastinákové pyré a černá kapusta

Čerstvé ryby a seafood

Kaviár N25 Oscietra
2 900 Kč/30 g
4 800 Kč/50 g
z jesetera
Ústřice
140 Kč/ks
(šalotka, vinaigrette, citron)
Tygří kreveta Gambas 2-4/kg
490 Kč/100g
Tuňák (sashimi kvalita)
430 Kč/100g
Chobotnice
470 Kč/100g
Kambala v celku
280 Kč/100g
Mořský jazyk v celku
430 Kč/100g
Mořský vlk v celku
260 Kč/100g
Ropušnice
260 Kč/100g
Svatý Petr
280 Kč/100g
Seafood pasta
750 Kč/100g
(tygří krevety, chobotnice, tuňák)

Steaky

U.S.Prime Rib-Eye
650 Kč/100g
U.S.Prime Tenderloin
650 Kč/100g
New York Strip
350 Kč/100g
Vyzrálá hovězí svíčková
390 Kč/100g
T-Bone Sashi Diamond
470 Kč/100g

Přílohy

Šafránové risotto
190 Kč
Bramborová kaše s přepuštěným máslem
105 Kč
Pečené brambory s konfitovaným česnekem
105 Kč
Loupané grenaille
105 Kč
Grilovaná zelenina
145 Kč
Rukolový salát s rajčaty
140 Kč
Caponata s piniovými ořechy
140 Kč
Sezónní zelenina dušená na másle
160 Kč
Šafránové risotto, Pečené grenaille s konfitovaným česnekem
Malinové crémeux, bílá čokoláda, honeycomb, maliny, zmrzlina z karamelizované bílé čokolády

Dezerty

Medovník,
260 Kč
creméux z bílé čokolády, lesní ovoce, créme fraîche zmrzlina
Ananas,
260 Kč
pošírovaný, kokosový sorbet, mandlový koláč, yuzu
Panna Cotta
260 Kč
z hořké čokolády, Maldon sůl, pomeranč, mandarinkový sorbet
Delikatesy k vínu
295 Kč/100 g
zrající sýry, prosciutto crudo, pane carasau

Dětská jídla

Naše těstoviny
195 Kč
s boloňskou omáčkou
nebo se sýrovou omáčkou
nebo s rajčatovou omáčkou
Kuřecí řízek
195 Kč
smažený s bramborovou kaší
Ryba
280 Kč
dle denní nabídky, dušená zelenina
Bramborová kaše
80 Kč
šlehaná
Naše hranolky
80 Kč
z brambor

Vittorio Restaurant

Address

Pekařská 4
602 00 Brno
Czech Republic

Contact

info@vittorio.cz
www.vittoriorestaurant.cz
+420 606 13 44 99

Opening hours

Monday – Friday
11:00 a.m. – 11:00 p.m.
Saturday
12:00 a.m. – 11:00 p.m.
Sunday
closed

Restaurant is run by Winning Gastro s.r.o.
CRN (IČO): 08005427
Person in charge: Jerzy Packowski