mořské plody

Degustační menu

Hovězí tartar
z vystařené hovězí svíčkové, černý lanýž, krémový sýr, žloutkový krém, křupavá brioche
0,1 l Pinot noir, Vincent Prunier
Consommé z hovězího žebra,
agnolotti s houbami a lanýžem, kapusta
0,1 l Grüner Veltliner, Ziesel, Petra Unger
Foie gras
grilovaná, kdoule, rakytník, vanilková brioche
0,05 l Sauternes, Les Lions
Pre-dezert
Sorbet
Jelen,
pečený hřbet, pyré z karamelizované petržele, brusinky, kapusta, omáčka Albufera s foie gras
0,1 l Merlot, Jakončič, Slovinsko
Variace francouzských sýrů,
chutney, pane carasau
0,1 l Barbera ď Alba , Michele Reverdito
Ganache
Hořká a bílá čokoláda, červený rybíz, sušenka a tymiánová zmarzlina
0,05 l Riesling kabinet, Dr. Pauly Bergweiler

1690 Kč degustační menu
950 Kč vinné párování

Grilovaný jelení hřbet a konfitované líčko z divokého prasete, černý kořen, pečená červená řepa, ostružiny
Tuňákový tartar, kimchi dresing, zázvor, sezam, touille
Divoký mořský vlk: Grilovaný filet, fazole Cannellini, slávky, bagna càuda, kadeřávek

Středomořské degustační menu

Tuňákové Tataki,
malinové ponzu, ředkev, sezam, křupavá rýže
0,1 l Riesling „Blauschiefer“, trocken, Kerpen
Sea food bisque,
krevety, flageolet fazole, cuketa
0,1 l Sauvignon blanc, Vilavin
Krevety Pizzaiola,
barevná rajčata, kapary, olivy, kataifi, bazalka
0,1 l Miraval rosé, Provence
Pre-dezert
Sorbet
Candát,
grilovaný filet, květákové pyré, verjus, fregola sarda, lískový oříšek
0,1 l Bela Carolina, Jakončič
Variace francouzských sýrů,
chutney, pane carasau
0,1 l Barbera ď Alba , Michele Reverdito
Crème brûlée,
pistácie, maliny, passion fruit
0,05 l Riesling kabinet, Dr. Pauly Bergweiler

1690 Kč degustační menu
950 Kč vinné párování

Vittorio Restaurant

Address

Pekařská 4
602 00 Brno
Czech Republic

Contact

info@vittorio.cz
www.vittoriorestaurant.cz
+420 606 13 44 99

Opening hours

Monday – Friday
11:00 a.m. – 11:00 p.m.
Saturday
12:00 a.m. – 11:00 p.m.
Sunday
closed

Restaurant is run by Winning Gastro s.r.o.
CRN (IČO): 08005427
Person in charge: Jerzy Packowski