Poslední lednový víkend (už od pátku) vám nabídneme první speciální menu tohoto roku.

Každý chod stojí za to, ale jako kompletní menu je to teprve zážitek! 😉

Studený předkrm
Rillettes ze zajíce, divoká brusinka, nakládaná zelenina   195,- Kč
Polévka
Krém z lišek, křepelčí vejce   135,- Kč
Teplý předkrm
Prso z divoké kachny, baby řepa, rakytník, omáčka ze zauzené whiskey    315,- Kč
Pre-dezert
(součást kompletního menu, nelze objednat samostatně)
Hruškový tarte tatin, želé z Roquefortu
Hlavní chod
Srnčí variace, pastinákové pyré, ostružina, tartar z datlí, perník    595,- Kč
Dezert
Blondies, panna cotta z lesního ovoce, rozmarýnový sníh   185,- Kč

Zvýhodněná cena kompletního menu: 1 350,- Kč


Díky pohybu ve volné přírodě má zvěřina odlišnou strukturu masa. Při odlovu zvěře také dochází k průniku krve do tkání, což je pro zvěřinu charakteristické. Způsobuje to tmavost masa a jeho zvláštní chuť.
Zvěřina je výživná, dietní, lehce stravitelná, obsahuje vysoké množství minerálních látek (železa, draslíku, fosforu). Toto maso také obsahuje větší množství bílkovin a minimum tuku (jen asi 2-3 %).


Aktuální informace k události sledujte na: https://www.facebook.com/events/594948874592362/

Pro rezervaci volejte na číslo (+420) 606 13 44 99 nebo vyplňte rezervační formulář na našem webu: https://vittoriorestaurant.cz/rezervace/